Coffee O’clock

Still with my collaboration project with Aneuku Gallery. This time I show u how to lift up the look with embroidery top to make it way attractive than it should. So many times we find our top is not structured well on our body, one way i learn to lift it up is by layer […]

Office Bound

Sometimes you are bored to keep that safe track on black and white in office. Change your office bound game by match your daily basic with bold colors. The red blazer is one of my fav blazer all the time. For a statement I use big clutch instead of bag which can bring your iPad, […]

White Edgy

I’m in love with white shirt. It’s a must have basic that easily can paired up with almost anything. But I can’t find the right shape of white shirt I want from my collection. Then I end up opening my husband closet and find a treasure to wear. For you who love that slouchy accent […]

Boho Chic

I’m a fan of sleek, simple, comfortable yet still setting the trend itself. I buy what I want and not stick to “oh so hijab” outfit. So happy to tell you that I’m collaborating with one of the best hijab boutique in my town. I’ve been their loyal customer since I’m in my senior high, long time […]

Kartini

Tepat hari kamis lalu tanggal 21 April, hampir semua linimasa media sosial saya dipenuhi dengan potret perempuan bersanggul yang akrab dengan emansipasi perempuan disertai dengan kutipan kata kata yang pernah beliau ujarkan dalam goresan penanya. Nama beliau Kartini. Tentu bukan nama yang asing untuk setiap perempuan dan laki laki yang hidup di republik ini. Pada hari lahirnya […]

Silver Shoes Hues

I have that love at first sight with this shoes. Actually I’m a kinda high heels person or going flat instead. But I have no idea with this shoes, I buy it in a hurry and glad it has flagship in Bandung.  For young mama who need comfort and style this shoes is a must have […]

Nivea After Shave Balm

So 2016 it the best year for Nivea I guess. Mereka menjadi brand yang paling banyak dicari oleh banyak beauty enthusiast. Yup kalau kamu salah satu penggemar youtube tutorial pasti tahu video confession Nikkie Tutorial untuk produk terbaik sepanjang 2015 versi dia. Link is here https://www.youtube.com/watch?v=rrt4Py03qvM Seperti kita tahu tahun 2015 tahunnya primer Step 1 Makeup […]

Battle of Contour Stick

Beberapa bulan terakhir entah kenapa saya lagi seneng banget contouring, mungkin karena keranjingan sama video bblogger yang kalo bikin contour selalu amazing bikin muka berubah seketika. Sempet maju mundur pengen beli Abh (Anastasia beverlyhills) contour pallete yang lagi hits tapi maju mundur sampai akhirnya cuma bisa liatin di iklan instagram aja hehe. Satu contour product […]

Amazing 27

Turning 27 never been as this exciting. Saya dan suami memiliki kebiasaan untuk menyambut hari jadi masing masing dengan sebaik baiknya. Entah itu dalam bentuk memberikan hadiah yang pasangan idam idamkan atau membuat moment yang akan selalu indah untuk dikenang. Tahun ini saya betul betul dibikin menganga sama suami. He turns into someone I almost not recognize. […]